selectie Ajax zaterdag 1 en 2 seizoen 2011-2012

Ajax heeft voor het komende seizoen de selectie voor zaterdag 1 en 2 zo goed als rond. Mochten er nog wijzigingen komen dan brengen wij u op de hoogte.

De blijvende spelers:
Danny Been, Dennis van der Kraan, Sergio Cameron, Patrick van Dijk, Mevin de Groot, Bas ter Haak, Wouter Kloes, Joey Lamptey, Jordi Meester, Sergio Parris, Bas Vellema, Giano Bonam, Dennis Eier, Jeremy van Eijsden, Jeandro Holman, Arafath Heuvel, Ricardo Peeters, Erik Smits, Robin Telkamp, Rodney Weverling.

Nieuwe spelers:
Michiel Foppen (FC Hilversum), Laurens ten Heuvel (Katwijk), Arturo ten Heuvel (Katwijk), Dennis Kaars (HBOK), Kenneth Misa Danso (Jos/ Watergraafsmeer), Wouter vd Molen (Zuidvogels), Jeffrey Mols (Huizen), Sil Paddenburg (AFC), Rience Schuurman (New Amsterdam), Brian Tevreden (Huizen), Kevin de Visser (FC Volendam), Antonio Cvetkovic (Alphense Boys), Diego Esajas (sc Voorland), Walter Jaspers (Jos Watergraafsmeer), Michael Malmberg (AFC), Kurdo Mohamad (AFC ’34), Joel Silooy (ZCFC), Nick van Teefelen (DCG), Juanito Wassenaar (FC Volendam), Pablo Yarbassan (Veensche Boys)

De begeleidingsstaf:
Bart Loghies (hoofdtrainer), Joey van Leijenhorst (ass-trainer), Jan Fleijsman (teammanager zaterdag 1), Mo Oumouh (verzorger), Thomas Hamersma (verzorger), Dennis van der Wal (trainer zaterdag 2), Andre Stuijf (teammanager zaterdag 2), Dolf van Zoest (teammanager zaterdag 2), Peter Biro (verzorger), Ali Sultan (grensrechter), Tom van Eijsden (grensrechter), Dick Goossens (wedstrijdanalist/scout),  Hiroyuki Shirai, Ben Kraanen (materiaalverzorger), Rob Versluis (materiaalverzorger), Marc Stuut (stagiair), Marjon Nielen (wedstrijdsecretaris), Ed Lefeber (manager verenigingszaken)

Visits: 98