Sergio Cameron keert terug als nieuwe hoofdtrainer van Ajax Zaterdag 2

Sergio Cameron (34), oud-speler van Ajax Zaterdag 1, keert komend seizoen terug op zijn vertrouwde grond en zal dan hoofdtrainer zijn van Ajax Zaterdag 2 dat uitkomt in de reserve Hoofdklasse. Door het vertrek van Yuri Rose naar onze jeugdopleiding en zijn opvolging bij het eerste door Detlef Le Grand was Ajax genoodzaakt om deze positie in te vullen en kwam zo uit bij de ras-Ajacied.

Cameron doorliep als speler de gehele jeugdopleiding van Ajax. Na Telstar en Young Boys (Zwitserland) kwam hij in 2006 terug bij Ajax om vervolgens bijna 10 jaar (tussendoor nog één seizoen Katwijk) deel uit te maken van de Zaterdag 1. Eind 2016 beëindigde hij zijn actieve loopbaan. 

Als trainer was Sergio werkzaam als assistent-trainer van Jorg Smeets bij Ajax Zaterdag 1, bij Pancratius JO19-1 in Badhoevedorp en recentelijk bij de zondagselectie van eersteklasser Hoofddorp. Bij deze laatste club had Cameron al zijn contract verlengd, maar Hoofddorp verleende zeer netjes alle medewerking aan deze uitdaging in de nog jonge trainerscarrière van de voormalige aanvaller.

Welkom terug Sergio en veel plezier!  

Klik hier voor een interview met Sergio Cameron bij zijn afscheid ruim 4 jaar geleden.