Ajax werkt kater weg met fraaie zege in Hoek … 3-5 !!!

Na het echec in Veenendaal van twee weken geleden en de afgelaste wedstrijd vorige week (thuis tegen VVOG) waren drie punten voor Ajax in en bij Hoek noodzakelijk om het blazoen weer wat op te poetsen. Doorgaans zijn de ontmoetingen tussen beide teams goed voor veel doelpunten en op deze natte eerste zaterdag van oktober ook.

Ajax startte met Axel Weitz in het doel. Hij verving Ruben Zandwijken die een schorsing uitzit, terwijl Stephan Veenboer voorlopig nog uit de roulatie is. Ook Dico Koppers (ex-prof van onder andere ADO, FC Twente, PEC Zowlle en Ajax) stond voor het eerst in de basis. Na een moeizaam eerste half uur waarin de thuisploeg het betere van het spel had wist Ajax in een tijdsbestek van tien minuten de wedstrijd volledig te kantelen. Het werd van 1-0 plots 1-3. Tevens de ruststand.

Na de pauze liep Ajax uit naar 1-5 alvorens Hoek zo’n tien minuten voor tijd nog iets terugdeed met twee doelpunten. Eindstand 3-5.

Omdat de redactie vanmiddag niet welkom was in het doorgaans zeer gastvrije Hoek hebben wij van deze wedstrijd geen verslag en foto’s.

HOEK – AJAX 3-5 (1-3)

18. 1-0 Rik Impens (pen.), 34. 1-1 Ricardo Fransberg, 38. 1-2 Sercan Yilmaz, 44. 1-3 Ricardo Fransberg 1-3 (pen.), 71. 1-4 Stefan Smal, 75. 1-5 Ricardo Fransberg, 84. 2-5 Fabian Wilson, 91. 3-5 Kyle Doesburg

Opstellingen:

Hoek: Hoek: Griffin de Vroe; Fabian Wilson, Alexander Embrechts, Niels de Pauw (72. Roycel James), Karim Bannani; Jonathan Constansia, Reguillo Vandepitte, Rik Impens; Ruben de Jager, Steve Schalkwijk (60. Kyle Doesburg) en Giovanni Delannoy (60. Steven Smulder).

Ajax: Axel Weitz; Jake Wollgarten, Glenn van Zoolingen, Dico Koppers (68. Yarimo Janzen), Lars Middelwijk (80. Kenneth Dames); Jack van Moerkerk, Romano de Jonge, Timo van Roemburg; Sercan Yilmaz (65. Tristan Buis), Stefan Smal en Ricardo Fransberg.

Scheidsrechter: de heer J. Aafouallah

Gele kaarten: Niels de Pauw, Fabian Wilson, Jonathan Constansia (allen Hoek), Jack van Moerkerk en Timo van Roemburg (beiden Ajax),

MEDIA

  • Klik hier voor een verslag op Omroep Zeeland.
  • Klik hier voor een verslag en beelden in de PZC.

 

 

Visits: 2156